Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí kýta | 350 - 400 g |
pappardelle | 350 g |
sušená rajčata | cca 8 ks |
smetana ke šlehání | 150 ml |
medvědí česnek | 1 hrst |
nakládaný zelený pepř | 1 lžička |
demi glace (nebo velmi silný vývar) | 50 ml |
parmezán | |
olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Cherry nebo malá rajčátka omyjeme a nacpeme do čistých skleniček. Rajčátka... zobrazit recept
Postup: Z telecí kýty pomocí ostrého nože vytvoříme plát - maso rozřízneme napříč, ale... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Čerstvý fenykl očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Mrkev nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...